Антон Головенко: «Давайте не будемо реагувати на дешевий російський «понт»»

Photoeditorsdk Export 2022 02 14t163218.943

Не реагувати на дешевий російський «понт» і бути сильними закликав депутат Ірпінської міської ради, учасник АТО Антон Головенко на своїй сторінці у фейсбуці, коментуючи ситуацію з імовірним повномасштабним вторгненням Росії на територію України. Він звернувся до мешканців Ірпінської громади з проханням зберігати спокій, а не шукати бомбосховища.

«Можливо політично «вигідно» було б мені бігати по Ірпеню та фотографувати бомбосховища або навіть депутатське звернення зробити, щоб бабла з бюджету виділили на проєкт під назвою «бомбосховище кожній родині». Це все можна було робити, і, мабуть, навіть круто це виглядало б для декого, але, друзі, це була б просто дешева маніпуляція і брехня!» – прокоментував ситуацію Головенко.

Окрім цього, він зазначив, що попри паніку та хаос на просторах інтернету, Ірпінь продовжує жити звичним життям.

«Я не є військовим експертом, але точно розумію, що не існує комплексного рішення для повної безпеки під час бойових дій. Моя порада така. Кожен робить свою роботу: лікарі лікують, комунальні підприємства працюють. Депутати ведуть свою діяльність на округах, мер – у місті. Ну, така тактика у нашій команді партії «Нові обличчя». Ми не зупиняємо жодного соціального об’єкта (лікарня, садочки, школи). Наше місто живе звичним життям», – написав депутат.

Він підкреслив, що найбільше вірить в українську армію.

«Ми зараз сильні, як ніколи. Наша протиповітряна оборона одна з найкращих в Європі. Нас «запакували» найсучаснішою зброєю (джевеліни, байрактари). У нас понад мільйон резервістів. Це реальна статистика. Ми з вами протягом 7 років підіймали нашу армію з колін. Ми сплачували військовий збір, допомагали волонтерам. Це все не минуло дарма. Ми реально сильні. І нас хочуть взяти на «понт», як в звичайній бандитській розборці. Щоб розвалити нашу економіку, щоб зупинити розвиток громад, щоб ми боялись і відмовились від усіх наших амбіцій. Завжди були ті, хто валить з країни. Ми їх знаємо. Вони завжди були такими. Але давайте все ж звернемо більше уваги на тих, хто завжди буде на місці. Хто готовий стати на захист країни. У нас таких мільйони! А які плани у мене на 16 лютого? З дружиною в ресторан піду. І ви йдіть у кіно, в парк, в спортзал. Давайте не будемо реагувати на дешевий російський «понт». Давайте будемо сильними», – закликав Головенко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300