Багатодітна родина отримала модульний будинок від Фонду відновлення Ірпеня (відео)

До війни в цих будинках на вулиці Тургенєвській в Ірпені жила велика родина Коломійців, а від кінця березня – самі вигорілі стіни. Господар Юрій Валерійович проживав тут із тестем, дочкою, сином та трійкою малих онуків. Розповідає – зараз діти розкидані по світу.

Разом із тестем повернулися в Ірпінь у травні. Досі жили у друзів. Вирішили звернутися по допомогу до Фонду відновлення Ірпеня. І от їм привезли модульний будинок.

Юрій Коломієць, мешканець Ірпеня:
«Я дуже вдячний, уся родина моя дуже вдячна місту, Фонду відновлення Ірпеня в особі, звичайно, Маркушина і Карплюка. Дуже велика подяка. Хай вам Бог дає здоров’я!»

До організації встановлення модульного будинка долучився й депутат Ірпінської міської ради від цього округу Петро Король.

Петро Король:
«До мене звернулися як до депутата, звернулися до Фонду, і на сьогоднішній день є результат. Ви бачите, що є будиночок – уже майже на їхній земельній ділянці – щоб було де перезимувати й відновити своє майно».

Власник нової оселі радіє, що з’явився дах над головою. Каже – це хороша мотивація якнайшвидше відновити зруйноване житло, щоб весною було де зустріти рідних.

Юрій Коломієць:
«Тут уже, в принципі, дах залишився, накрию. За зиму трохи поштукатурю, трохи щось зроблю, а весною вже діти, внуки приїдуть, будуть допомогати, і вже будемо тут».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300