Новий газон, баскетбольний майданчик і бігові доріжки: на Київщині завершується модернізація ще одного стадіону (фото, відео)

Photoeditorsdk Export 2021 09 21t210701.750

У Сквирі на Київщині завершується капітальний ремонт стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л. X. Шварцбурга. Роботи на об’єкті проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, інформує пресслужба КОДА.

«Стадіон у Сквирі останній раз капітально ремонтувався 40 років тому. Зрозуміло, що за цей час його технічно-матеріальна база застаріла й знаходилась у вкрай незадовільному стані. Минулого року ми включили об’єкт до програми «Велике будівництво» і дали йому нове життя. Роботи вже на фініші. Якщо погодні умови будуть сприятливими, плануємо завершити їх уже цього місяця», – зазначив Василь Володін.

На об’єкті облаштували баскетбольний майданчик, установили підпорну стінку та трибуни. Зараз будівельники продовжують влаштовувати бігові доріжки, рулонний газон і мережі поливу.

Загальна вартість проєкту складає 10,5 млн грн.

Пресслужба Київської облдержадміністрації також зазначила, що в рамках «Великого будівництва» зараз також триває спорудження стадіону в с. Волошинівка Баришівської громади.


Фото і відео пресслужби КОДА

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300