Біля новобудови в Ірпені робітники самовільно розібрали тротуар

Photoeditorsdk Export 2019 10 07t143744.501

Співробітники ірпінської «Муніципальної варти» склали адміністративний протокол щодо несанкціонованого розбирання тротуару на вул. Гагаріна. Про це повідомляє сайт підприємства.

«До чергової частини «Муніципальної варти» на цілодобову «гарячу лінію» надійшло повідомлення про те, що невідомі люди розбирають плитку тротуару за адресою м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 40. Виїхавши на місце, наряд інспекторів «Муніципальної варти» з’ясував, що дозвільних документів на виконання робіт не було, а робітники пояснювали свої дії необхідністю заїзду техніки на територію новобудови для проведення будівельних робіт», – зазначається в повідомленні.

Був складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). 

У «Муніципальній варті» наголосили, що для виконання будь-яких робіт на території міста, які тимчасово порушують правила благоустрою, необхідно отримати дозвіл в КП «Управління благоустрою міста».

Також у повідомленні зауважується, що в разі виявлення порушень благоустрою потрібно повідомити про це на цілодобову «гарячу лінію» «Муніципальної варти» за номером (04597) 60-400 або (073) 07-00-557. На цей же мобільний номер можна надіслати повідомлення з фото- й відеофіксацією за допомогою месенджерів Telegram, Viber, WhatsApp.

Нагадаємо, протягом вересня ц. р. в чергову частину «Муніципальної варти» надійшло 957 звернень від містян. 14 із них були пов’язані зі сферою компетенції КП «Управління благоустрою міста».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300