Реклама

Благодійна організація «ADRA Ukraine» допоможе відбудувати Ірпінь (відео)

Ірпінь заручився підтримкою відомої благодійної організації «ADRA Ukraine» одразу після визволення Київщини від російських окупантів. Це були десятки роздач гуманітарної допомоги людям. А зараз фокус уваги організації спрямували на допомогу у відбудові міста-героя. Відповідний меморандум про співпрацю підписали Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та Президент БО «ADRA Ukraine» Леонід Рутковський.

Леонід Рутковський, президент БО «ADRA Ukraine»:

«Поки що відновлення. Ми бажаємо допомогти людям. Все що пов’язано з людьми: реабілітація, діти, молодь, освітні проєкти. Зараз є момент – тут матеріально допомогти».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми запропонували взяти по відбудові й допомогти котеджному містечку «Ясні зорі», де знищені повністю всі будинки. І на сьогодні ми вже будемо рухатися, зустрічатися з господарями цих постраждалих будинків  і опрацьовувати дорожню карту, як ми рухаємося. Попередньо вони погодилися допомагати і за це їм дуже дякуємо».

Меморандумом також передбачено надання адресних сертифікатів на придбання будматеріалів. А ще найближчим часом організують розвиваючі програми для дітей у модульному містечку «Дубки», де тимчасово проживають містяни, котрі втратили свої домівки.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми запропонували надати частину модульного містечка. У нас є вільні кімнати, де вже сьогодні вони можуть займатися з дітьми надавати психологічну допомогу».

 «ADRA Ukraine» є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою благодійну діяльність у понад 130-ти країнах світу.

Увага, щоб подати заявку на отримання сертифікатів від благодійної організації на 43500 та 91000 гривень на придбання будівельних матеріалів телефонуйте безпосередньо на гарячу лінію ADRA Ukraine за номерами:

+38 067 667 75 12

+38 067 333 17 52

+38 093 170 67 39

+38 050 615 57 50.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама