Реклама

Благодійна організація «Район №1» почала будівництво нового будинку для ірпінської сім’ї Магіровських

Благодійна організація «Район №1» почала будівництво нового будинку для ірпінської сім’ї Магіровських

Оселю родини Магіровських з Ірпеня знищив російський снаряд. Їхнє житло, які і оселі десятків їхніх сусідів з мікрорайону СМУ, повністю зруйноване. Побудувати новий каркасний будинок для родини зголосилася благодійна організація «Район №1». Історією допомоги організація поділиласяна своїй сторінці в інстаграмі.

Знайомство благодійної організації та власників будинку пані Світлани та пані Надії відбулося ще навесні минулого року, коли після деокупації волонтери допомагали їм розчистити руїни та відновити літню кухню, що вціліла.

Вже через рік, на початку цієї весни, пані Світлана підписала договір з БО «Район №1» про будівництво нового будинку.

«Це радість, що я буду мати нарешті свій будинок», — так тоді відреагувала пані Світлана на новину про початок будівництва нової оселі для її родини.

Наразі робота кипить, вже залитий фундамент і будівництво продовжується. Фінансує цей проєкт компанія «Bacardi-Martini Ukraine».

«Незабаром Світлана з мамою Надією зможуть знову зайти у свій власний, теплий будинок і почати там нове життя», — обіцяють в благодійній організації «Район №1».

Варто зауважити, що благодійний фонд «Район №1» допоможе Ірпеню відбудувати частину приватного сектору на вулиці Багірова і Гостомельському шосе. На початку травня відповідний меморандум про співпрацю підписали Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та співзасновник благодійного фонду Андрій Копиленко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!