Благодійники забезпечили одиноких ірпінців похилого віку дровами

326232183 941881447193970 7612155594318040695 N

Днями благодійники передали одиноким людям похилого віку Ірпінської громади запас дрів, який їм дуже потрібний взимку. Про це розповіла депутатка Ірпінської міськради, радниця мера Ірпеня, заступниця голови Київської обласної організації ВО «Батьківщина» Віолетта Дворнікова.

«Сьогодні передали дрова жителям Ірпеня. Зустрічі з цими людьми торкаються самого серця. Люди не стримують сліз від вдячності. Бо вже не вірять в безкоштовну допомогу», — написала Дворнікова на своїй сторінці у фейсбуці.

За допомогу ірпінцям Дворнікова подякувала громадській організації «РОТАРІ КЛУБ КИЇВ ІНТЕРНЕШЕНАЛ», Міжнародній організації з міграції (МОМ) та за співпрацю ірпінському комунальному підприємству «Управління благоустрою міста».

«Після війни відбудова країни повина мати набагато ширше значення. Ми маємо відбудувати не лише будинки, ми маємо побудувати віру, захищеність, впевненість людей в державі. А поки працюємо в умовах сьогодення. Гостомель, Буча, Березань, Обухів, Велика Димерка, Калинівка та інші громади теж будуть забезпечені дровами», — додала Віолетта Дворнікова.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV—джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300