Боярські екологи взяли гран-прі на всеукраїнському конкурсі

екологічний конкур фото

Боярський міський голова Олександр Зарубін привітав колектив екологічної просвіти «Вітаміни» Боярського академічного ліцею «Лідер» та його керівників Валентину Шашкевич та Оксану Мирончук з гран-прі у фіналі XVIII Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

Про це повідомляє офіційний сайт Боярської міської ради.

«Можна прожити життя, залишивши після випалену землю. А ви пропагуєте думку щодо збереження всього, що нас оточує. Ви робите це яскраво, весело і переконливо. Витрачаєте свої зусилля і час на цю неймовірну працю. Мені приємно, що ви берете участь у таких конкурсах, розвиваєтесь і перемагаєте», — зазначив Олександр Зарубін, вручаючи «вітамінчикам» грамоту та нагрудні знаки із зображенням герба Боярки.

Загалом, у конкурсі брали участь понад 20 команд з різних регіонів України.

Цьогорічний конкурс «Земля – наш спільний дім» розкривав тему «Моя мала Батьківщина». Тому перед юними екологами та керівниками постало надскладне завдання: розкрити природоохоронну діяльність сучасного закладу освіти засобами мистецтва, показати на прикладі екологічного краєзнавства власну діяльність за різноманітними напрямками: природо-охоронного, науково-дослідницького, туристично-спортивного, просвітницького. З цим завданням «Вітаміни» впорались блискуче.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300