«Будь відважним, як Ірпінь»: на фюзеляжі літака «Руслан» з’явився напис на честь міста-героя

Photoeditorsdk Export

На фюзеляжі літака Державного підприємства «Антонов» Ан-124-100 «Руслан» з’явився напис «Be brave like Irpin» («Будь відважним, як Ірпінь»). Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці СЕО Товариства «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня та співзасновник  ГО «Фонд відновлення Ірпеня» Володимир Карплюк, інформує пресслужба ТОВ «Відважних».

«Ірпінь – місто відважних людей! Подвиг міста-героя Ірпеня, яке зупинило ворога на шляху до столиці ціною руйнувань понад 70% інфраструктури міста, відображено на фюзеляжі літака Ан-124-100 (бортовий номер UR82073). Сьогодні на цьому літаку з‘явився надпис «BE BRAVE LIKE IRPIN» («БУДЬ ВІДВАЖНИМ, ЯК ІРПІНЬ»)», – написав Карплюк.

Він нагадав, що в День Української Державності ДП «Антонов» оголосило про намір у рамках кампанії «Be brave like Ukraine» присвоїти 10 своїм літакам імена міст-героїв України. Зокрема, сім нині найбільших українських повітряних суден Ан-124 «Руслан» було вирішено назвати на честь Ірпеня, Бучі, Маріуполя, Миколаєва, Харкова, Охтирки і Херсона. Назви Гостомеля, Чернігова й Волновахи нанесли на фюзеляжі літаків інших типів – Ан-178, Ан-28 та Ан-158.

Пресслужба Товариства «Відважних» зазначає, що головною метою Фонду відновлення Ірпеня, співзасновником якого виступив Володимир Карплюк, є залучення фінансових, матеріально-технічних і організаційних ресурсів для відбудови зруйнованої та пошкодженої соціальної і житлової інфраструктури міста.

«Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені», – відзначає пресслужба.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300