Будівництво дитсадка у Стоянці наближається до фінального етапу

Будівництво дитячого садочка в Стоянці наближається до завершального етапу. За літо вималювалася красива двоповерхова будівля. Вже утеплили покрівлю і зараз роблять стяжку її поверхні, поставили майже всі вікна й активно ведуться роботи з утеплення стін.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Утеплення закінчиться за місяць – повністю роботи будуть виконані. Бетонні роботи закінчуються на цьому тижні. Ці роботи, які ми запланували на цей рік із будівництва, з утеплення повністю будуть завершені вчасно і за графіком, який підрядник виконує».

Підрядники кажуть: готові до наступного етапу – внутрішніх робіт, а це – штукатурка та оздоблення приміщення, прокладання мереж освітлення та опалення. Все це планують завершити весною наступного року. Тоді ж візьмуться і за благоустрій території. Але спочатку підтягнуть до садочка всі необхідні інженерно-технічні комунікації.

Олександр Маркушин:
«Вода проходить тут поряд. Для каналізації зробиться така невеличка каналізаційна насосна станція, буде підключення до колектора водоканалу. Технічні умови всі вже отримали. Зараз отримують технічні умови на освітлення, і буде альтернативна, скоріш за все, твердопаливна котельня».

Новий двоповерховий дитячий садочок у Стоянці  планують відкрити влітку наступного року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300