В Ірпені починають споруджувати п’ятий поверх нового медцентру (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 07 10t153835.273

На будівництві нового медичного центру в Ірпені на Київщині закінчують зводити четвертий поверх і починають споруджувати монолітний каркас п’ятого. Про це після робочої наради на будівельному майданчику повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Все іде згідно з графіком, але відбулися деякі коригування в роботі. Зараз завершуємо зведення вже четвертого поверху і переходимо до виконання каркасно-монолітних робіт на п’ятому. Раніше проєкт медцентру передбачав 4-поверхове приміщення. Однак після багатьох консультацій з нашими медиками ми вирішили переоснастити технічне приміщення і отримати повноцінний 5-й поверх. Це дасть змогу створити додаткові структурні підрозділи і покращити можливості медцентру. Таким чином, площа лікарняних приміщень становитиме понад 8300 м²», — зазначив Олександр Маркушин на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, завершити будівництво центру планують до кінця цього року. «Також у планах на поточний рік — зробити ремонт цокольного та першого поверхів. Там розмістяться приймальні відділення та відділення невідкладних станів з інсультним та кардіологічним блоками», — розповів перший заступник мера.

Він нагадав, що будівництво здійснюється «винятково за кошти місцевого бюджету». «На це виділено 117 млн грн. Очікуємо на обласне та державне фінансування для технічного оснащення медцентру», — зауважив Олександр Маркушин.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300