Чемпіонат світу з мотокросу й Чемпіонат Європи з квадрокросу, що мали відбутися в Приірпінні, перенесли на 2021 рік

Motokros1 (1)

Чемпіонат світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з квадрокросу, які мали відбутися 16—17 травня цього року на мототрасі спортивно-технічного клубу «Сона» в м. Буча на Київщині, перенесли на 2021 рік. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці головний організатор змагань Олександр Пащинський.  

«У зв’язку з поширенням у світі COVID-19 більшість країн закрили кордони та ввели жорсткий карантин, направили всі кошти на боротьбу з пандемією, у тому числі й Україна. Такі заходи світового рівня як Євро-2020, Олімпійські ігри-2020 у Токіо, Євробачення-2020 та багато інших подій було перенесено на 2021 рік. Це виправдані міри для запобігання епідемії коронавірусу. Враховуючи вищезазначені обставини, було проведено нараду за участі представників FIM (Міжнародної мотоциклетної федерації), ФМСУ (Федерації мотоциклетного спорту України) та СТК “Сона”, в результаті чого нашою командою, СТК «Сона», було прийняте рішення про перенесення Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонату Європи з квадрокросу на 2021 рік», — зазначив Пащинський.

«Детальну інформацію щодо проведення Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонату Європи з квадрокросу-2021 ми опублікуємо згодом на нашому сайті та офіційній сторінці у Facebook», — додав він.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300