Реклама

Через поранення загинула мешканка Коцюбинського, військова Світлана Смоленська

348594703 1429121704556534 6944757040714443660 N

Захищаючи Україну, мешканка Коцюбинського Світлана Смоленська отримала тяжке поранення, не сумісне з життям. Військова померла у лікарні. Трагічну звістку повідомив Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш.

Світлана Смоленська народилася в Коцюбинському, тут і закінчила школу, захоплювалася екстремальними видами спорту. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну разом зі своїм чоловіком встала на захист України.

««Лана» так всі її кликали… кулеметниця, котра вражала поєднанням мужності та оптимізму. А сама Лана казала: «У моїй сумці завжди є автомат». Під час одного зі складних завдань отримала поранення, потрапила до госпіталю… прийшовши до тями навіть жартувала, але, на жаль, травма була не сумісна з життям… вона боролась до останнього подиху… Вічна пам‘ять і слава Героїні! Не забудемо… не пробачимо! Щирі співчуття рідним! Герої не вмирають!», — написав Сергій Даніш.

Нагадаємо, на початку серпня на фронті загинула військова, волонтерка, професійна спортсменка, мешканка Коцюбинського Елеонора Мальцева.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама