Червоний Хрест допоможе відремонтувати 6 багатоповерхівок в Ірпені (відео)

Міжнародний Комітет Червоного Хреста вже вкотре підставив дружнє плече місту-герою Ірпеню. Окрім відновлення водопостачання міста, забезпечення комунальними авто, ремонту медцентру, ця організація відновить шість понівечених війною багатоповерхових будинків. На одному з пошкоджених дахів на вулиці Котляревського 54-А міський голова Олександр Маркушин та представник Червоного Хреста підписали відповідний меморандум.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Вони ремонтують у нас шість об’єктів по Ірпеню: у чотирьох будинках – покрівлі й у двох будинках вставляють вікна. Це все «жеківські» будинки, які обслуговує наше «УЖКГ «Ірпінь». Звичайно, дуже дякуємо, бо Ірпінь найбільш постраждале місто в Київській області, і ми потребуємо допомоги. Стукаємо у всі двері, куди тільки можна, і дякую тим організаціям, тим установам, які відкривають перед нами ці двері й допомагають нашому місту-герою Ірпеню».

Сергій Скрипник, директор КП «УЖКГ «Ірпінь»»:
«У підписаному меморандумі вказані будинки по Котляревського, 54-А – покрівля, по Квітковій, 2, Садовій, 47, а також Миру, 4-А – це заміна покрівель. І також два будинки, де будуть міняти вікна – це Соборна, 105 і гуртожиток на Тургенєвській, 104-А».

Після підписання документів бригада будівельників одразу почала латати дах на цьому будинку. Щоб зробити необхідну роботу на всіх шести об’єктах, по місту працюватимуть дві бригади.

Олександр Коломієць, керівник будівельної фірми «Практика»:
«Раніше ми зробили проєктну документацію, погодили її, сьогодні був підписаний меморандум, і відразу по свіжих слідах ми приступили до роботи, бо погода нас підганяє. Два тижні для роботи нам достатньо. Будуть працювати дві бригади, щоб пошвидше це зробити».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300