День захисту дітей в Ірпені

У День захисту дітей в Ірпені пройшло одразу три фестивалі. «Irpin family weekend», «Irpin book fest» і «Mega star». Свято відбулося за підтримки Володимира Карплюка та партії «Нові обличчя».

Володимир Карплюк, лідер команди «Нові обличчя»:

«Немає більш щасливого батька чи матері, які бачать, як їхня дитина вдало реалізовується. Мені би дуже хотілося б, щоби такі проекти, як ми організовуємо або Віолета з командою, вони ставали правилом не тільки для Ірпеня, а й для багатьох міст України».

З самого ранку сцену на центральній площі запалювали дитячі  хореографічні колективи. Цьогорічний «Mega star» зібрав майже 400 учасників з різних куточків України. Зіркове журі за традицією очолив Григорій Чапкіс.

Григорій Чапкіс, голова журі фестивалю «Mega star»:

«Лучшее, что вы могли сделать для ваших детей – это то, что вы их отдали на хореографию».

Центральну площу, як завжди, розподілили на тематичні зони для дітей і батьків. Тут було і дитяче містечко професій, і безліч атракціонів з гігантським батутом, і різноманітні фуд-корти, і ретромобілі, і музична лабораторія з ударними інструментами.

Особливим попитом користувалася фотозона з кульками. Ну, і звичайно, на площі відкрився новий купальний сезон у фонтані.

По-сімейному затишно та яскраво пройшли і «Irpin book fest» з «Irpin family weekend». Книжок на ярмарку було на будь-який смак та присмак. А вражень – чи не на все літо вперед.

Наприкінці дня жителів та гостей Ірпеня розважав «Big yellow band». І більш ідеального завершення свята годі було й уявити. 

Євгенія Антонюк, начальник відділу культури, національностей та релігій ІМР:

«Із задоволенням робимо це свято для наших дітей, так як я – мама, то розумію, що для наших діток – дуже багато різноманітних локацій. Є що вибрати чи подивитися. Це все безкоштовно. Я своїх дітей отак привела і залишила тут, навіть наймолодшого. Нам сьогодні добре, бо ми розуміємо, що ми це свято зробили для наших діток».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300