День ЗСУ: Ірпінь передав велику допомогу на фронт (відео)

Вантажівка, джипи, планшети, старлінк і дрони – все це подарунки для військових у День Збройних Сил України від Ірпеня. Їх придбали спільними зусиллями управлінської команди, представників бізнесу, меценатів та мешканців міста. Дарунки отримали керівники військових підрозділів, бригад і батарей.

Олег, офіцер 3-ї окремої штурмової бригади:

«Вся підтримка – вона важлива. Ми почуваємося набагато краще, коли ми розуміємо, що наші тили захищені і наші тили нас підтримують».

Сергій Жебцов, командир роти полку поліції особливого призначення ГУНП у Київській області:

«Ми отримали на наш підрозділ, який виконує безпосередньо заходи по відсічі агресора, цей прекрасний автомобіль для раціонального використання, виконання функціональних обов’язків нашого підрозділу».

Організаційні питання підготовки допомоги для бойових підрозділів координувала управлінська команда на чолі з депутатом Ірпінської міськради Антоном Головенком. За його словами, ці дарунки готували понад місяць. Наразі це – наймасштабніша допомога для українських захисників від міста-героя Ірпеня.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради:

«Ми всі на одній хвилі, хочемо допомагати як вміємо, як можемо. Я впевнений, що ця техніка буде нести користь і допоможе нашим хлопцям в таких тяжких умовах виконувати бойові завдання».

Вже вкотре надійне плече підтримки Збройним Силам України підставив місцевий бізнес. Серед них – Інвестиційна група «MOLODIST», яка передала два автомобілі для військових, зокрема, для 1-го стрілецького батальйону Третьої окремої штурмової бригади. Батальйон очолює командир легендарного блок-поста на «Жирафі» та один із оборонців Бахмуту Володимир Коротя.

Володимир Карплюк, СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST»:

«Збройні Сили України – це інституція, якій довіряють найбільше українці. Тому хочеться подякувати кожному, хто сьогодні захищає нашу землю. Хочеться подякувати всім тим родинам і пообіцяти від територіальної громади, що ті родини, до яких не повернулися наші захисники, будуть під постійною опікою кожного з нас, кожного жителя міста».

Ігор Оверко, засновник будівельної групи «СИНЕРГІЯ»:

 «Це не війна десь там, а це народна війна, яка торкається кожного в цій державі, вона торкається мене особисто. І таке моє бачення, як громадянина України, що я повинен робити все можливе, аби допомагати хлопцям, які там на передовій воюють і виборюють перемогу».

Традиційно до збору коштів долучилися комунальні підприємства Ірпеня.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

 «Від всіх комунальних підприємств було поставлене завдання відмовитися від одноденного заробітку на користь придбання необхідного інвентарю, автомобілів і всього необхідного для наших Збройних Сил України, які боронять кордон і дають нам можливість сьогодні святкувати Святого Миколая».

Збір для військових підтримали і лікарі-урологи – представники благодійного фонду «1991» з американського Сірак’юсу – міста-побратима Ірпеня. Вони передали на фронт 4 автомобілі.

Геннадій Брацлавський, представник благодійного фонду «1991», м. Сірак’юс (США):

«Ми приїхали з місією оперувати наших воїнів, наших захисників. Ми будемо боротися разом з вами. Серак’юс, фонд «1991», наші хірурги. Ми вас не залишаємо, не залишимо і Слава Україні!».

Нагадаємо, що напередодні свята захисників, Інвестиційна група «MOLODIST» передала для Третьої бригади ЗСУ медичний реанімобіль.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300