Депутат Антон Головенко увійшов до складу земельної комісії Ірпінської міськради

Photoeditorsdk Export 2021 11 08t105808.347

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Антон Головенко, який досі очолював депутатську комісію з соціальних і гуманітарних питань, увійшов до складу комісії з питань земельних відносин. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«На жовтневій сесії Ірпінської міської ради депутати проголосували за зміни в деяких депутатських комісіях. Згідно з рішенням, я увійшов до земельної комісії, головою якої обрали Петра Короля. Разом з колегами плануємо зробити роботу комісії відкритою для громади, провести аудит рішень та невідкладно розглянути звернення мешканців, які, чесно кажучи, вже накопичилось за час «вільного плавання» комісії. Чітко усвідомлюю повноту відповідальності та готовий до роботи», – зазначив депутат.

Він привітав нових членів «гуманітарної» комісії: новообрану голову Наталію Іздебску та члена комісії Олександра Пікулика. «Бажаю плідної роботи колегам. Особливо приємно, що Олександр Пікулик, як забудовник приватного сектору історичної частини Ірпеня, став ближчим до соціальної сфери міста. Впевнений, що це піде на користь усій громаді», – зауважив Головенко.

«Також нагадаю колегам, що я завжди до їхніх послуг, якщо буде потрібна допомога чи порада», – додав депутат.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини! 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300