Депутатка Бучанської міськради виступила на 20-тисячному мітингу в Мілані з закликом підтримати Україну (фото)

Photo 2022 04 26 11 41 48 (3)

Депутатка Бучанської міської ради від партії «Нові Обличчя» Ірина Ярмоленко взяла участь у великому Марші Свободи та мітингу в Мілані, на який зібралися близько 20 тисяч осіб. Серед маніфестантів був мер міста Джузеппе Сала. Ірина виступила перед учасниками акції з закликом підтримати Україну, зокрема, зруйновані Ірпінь та Бучу.

«Кожен українець має свій фронт у цій війні. Я тут, на інформаційній війні. Ви бачили звірства, які вчинили російські солдати в Бучі – братські могили, зґвалтування, катування, вбивства невинних мирних жителів. Ви знаєте, що 76% мого прекрасного міста Ірпінь, із його чудовими парками та інфраструктурою, зруйновано. Я і моя команда інформуємо, вимагаємо, кличемо на допомогу. Ми започаткували кампанію сталого відновлення для українських міст. Ми не хочемо чекати все життя, ми шукаємо художників, урбаністів, архітекторів, дизайнерів, фандрайзерів просто зараз. Приєднуйтеся, шановний мере Мілана!» – сказала у своєму виступі Ярмоленко.

За словами Ірини, її промова викликала чималий ажіотаж у Мілані. За два дні вона дала близько двадцяти інтерв’ю, про це написали десятки італійських видань.

«Цього ми й хочемо досягти: щоб нас чули, щоби про нас говорили і щоби про Україну не забували. Адже після нашої перемоги нам знадобиться величезна підтримка Європи у відбудові наших міст, нашого Ірпеня, нашої Бучі», – наголосила Ярмоленко в коментарі журналістам ITV.

Виступ Ірини Ярмоленко в Мілані відбувся в рамках інформаційного туру депутатки Європою. Раніше вона вже виступала на мітингах у Варшаві, а на 10 травня запланований її виступ в Іспанії.

Нагадаємо, як повідомляв голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, за попередніми підрахунками експертів, на відбудову житлового фонду й інфраструктурних об’єктів Ірпеня потрібно близько 1 мільярда доларів.


На головному фото: Ірина Ярмоленко з мером Мілана Джузеппе Сала

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300