Депутатки Ірпінської міськради й представники безпекових служб провели інформаційний рейд біля водойм

Photoeditorsdk Export 2021 06 24t162355.705

Депутатки Ірпінської міськради Євгенія Антонюк і Оксана Нечитайло спільно з представниками поліції, рятувальників і «Муніципальної варти» провели біля водойм інформаційний рейд для роз’яснення правил поведінки на воді. Про це Євгенія Антонюк розповіла на своїй сторінці у фейсбуці.

За її словами, інформація особливо стосувалася тих, хто відпочиває з дітьми.

«Роздали інформаційні листівки, поспілкуватися з людьми. Виявилось, що доволі часто діти відпочивають без батьків. Поліція розвертала таких дітей додому, хоча думаю, що далеко вони не підуть… Прошу батьків звертати увагу на те, що діти не можуть бути на водоймі без нагляду дорослих. Наступного разу поліція буде розшукувати батьків дітей, що прийшли купатися без нагляду, та робити приписи за неналежне виконання батьківських обов’язків», – зазначила депутатка.

Також, за її словами, учасники рейду спільно з представниками комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь»» «перевірили та зробили зауваження підприємцям, які працюють на пляжі, щодо правил торгівлі, благоустрою та дотримання норм карантину».

Нагадаємо, вчора в Михайлівці-Рубежівці попрощалися з двома сестричками віком 4 і 10 років, які втонули під час сімейного відпочинку в Київському морі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300