Депутати ІМР мають розглянути сотні питань, «заморожених» у виборчий період – Маркушин

Photoeditorsdk Export 2020 12 31t143832.828

За найближчі два місяці депутатські комісії Ірпінської міської ради повинні розглянути сотні питань, які не розглядалися в період, коли тривала виборча кампанія. Про це в інтерв’ю інформагентству ITV та інтернет-виданню 04597.com.ua заявив міський голова Олександр Маркушин.

«У той період, коли був виборчий процес, багато питань «зависло», не розглядалося, і перед депутатами стоїть завдання розглянути всі питання. Ми повинні вийти на той рівень, коли від сесії до сесії, за місяць вирішуються питання людей», – сказав мер.  

Він зауважив, що найбільше надолужувати потрібно земельній комісії, а також архітектурно-будівельній та бюджетній.

«Стоїть завдання – близько 600 питань депутатам (членам земельної комісії – ред.) за два місяці розглянути, винести на чергову сесію, щоб визначитися: проголосувати «за» або аргументовано відмовити людям. Бо всі питання, які будуть виноситися на земельну чи будь-яку іншу комісію, ми повинні виставляти на сесію і голосувати – якщо навіть буде негативний висновок комісії, то не можуть чотири, п’ять чи шість депутатів вирішувати за всіх», – зазначив міський голова.

Він наголосив, що новообрані депутати мають працювати на громаду. «Ті депутати, які будуть ігнорувати, або не приходити (за засідання комісій), або саботувати роботу комісії, на наступних сесіях будуть переведені в інші комісії. У комісіях депутат повинен працювати, а не займатися політикою. А тих, хто хоче гратися в політику, ми, звичайно, будемо показувати громаді – хай «країна знає своїх героїв». Я вважаю, що якщо людину обрали депутатом, то вона повинна забути про те, щоб займатися політиканством, і повинна працювати на ту громаду, яка її обрала», – підкреслив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300