Державний податковий університет запрошує на День відкритих дверей в онлайн-форматі

Photo 2023 02 08 09 40 54

17 лютого о 14:00 Державний податковий університет проведе День відкритих дверей в онлайн-форматі. Організатори пропонують спільно із майбутніми студентами та їхніми батьками обговорити особливості цьогорічної вступної кампанії, про підготовку до національного мультимедійного тесту, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

На учасників заходу чекають:

  • презентація спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у навчально-наукових інститутах та на факультетах університету;
  • інформація про освітні, наукові та профорієнтаційні проєкти;
  • інформація про міжнародну співпрацю та перспективи працевлаштування.

Також йтиметься про студентське життя в ДПУ: дозвілля, додаткові можливості для розвитку тощо. Спеціальним гостем буде представник Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

«День відкритих дверей у Державному податковому університеті — це завжди тепла атмосфера, приємне спілкування, актуальна та корисна інформація. Тож, долучайтеся!», — запрошують організатори.

Реєстрація учасників ТУТ.

За додатковою інформацією звертайтесь в Консультаційний центр з питань прийому на навчання (відділ профорієнтації та кар’єрного розвитку ДПУ) за телефонами (068) 619-31-31, (073) 619-31-31.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300