«Дієві» жінки Приірпіння організували пошуки натхнення (відео)

Зелена трава, відкрите небо, невимушена атмосфера спілкування. Щоб мотивувати ірпінчанок на життєву активність та самореалізацію, «дієві» жінки Ірпеня не втомлюються організовувати для них цікаві зустрічі, які надихають.

Оксана Нечитайло, в. о. голови ГО «Асоціація жінок України “Дія”. Приірпіння»: 
«Ми запросили Наталію Рибачик — це українська письменниця, поетеса, головний редактор онлайн-журналу «МамаWOW». Крім того, вона створила благодійну організацію в Києві, яка вже має по київських районах кілька осередків. Запросили ми її для того, щоб разом із нашими «дієвочками» поспілкуватися про натхнення».   

Гостя з Києва каже: почувається реалізованою в усіх напрямках – і творчо, і як дружина, і як мама. А головним натхненником її книги — «Віра. Надія. Любов, кохання. Трошки чарівна історія» — з якою вона дебютувала в художній літературі, було саме життя.  

Наталія Рибачик, письменниця, поетеса, журналістка:
«Я намагаюся відчувати життя кожної миті й насолоджуватися нею».

Щоб обмінятися творчою енергією, учасниці зустрічі читали власні вірші й ділилися джерелом свого натхнення.

Аня Берегова, поетеса:
«Я надзвичайно гіперчуттєва людина, і тому відчуваю будь-що — і хороше, й погане — на максимальному рівні. І це дуже допомагає мені з тим, що натхнення завжди є».

До вільного мікрофона не вагалися підходити й ті, хто лише пробує себе в поезії, або для кого творчість є своєрідним хобі.

Альона Голота, керівник БО «Платформа ерудитів»:
«Раніше я не писала вірші, а зараз почала писати. Мене надихає Ірпінь».

Євгенія Антонюк, керівник відділу культури, національностей та релігій ІМР: 
«Я не займаюся цим професійно. Але в якийсь момент у тобі зароджується перша рима, і потім із неї виростає, слово за словом, якийсь вірш, який, виявляється, комусь і подобається».

Дівчатам такий формат творчих  зустрічей сподобався. Адже неформальні майданчики додають сміливості публічно розкривати свої таланти. А Наталія Рибачик каже — обов’язково приїде до Ірпеня ще, адже тут їй дуже сподобалось.

Наталія Рибачик:
«Ірпінь надає приклад цілеспрямованості, руху вперед. Зустрічі з ірпінцями, з ірпінськими жінками – це ще одне джерело мого натхнення».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300