Для 39 класів шкіл Ірпінської громади придбали мультимедійні інтерактивні комплекси

Photoeditorsdk Export 2021 11 26t153559.515

Управління освіти і науки Ірпінської міської ради придбало для шкіл і ліцеїв громади мультимедійні інтерактивні комплекси, якими користуватимуться учні 39 класів. Про це повідомляється на сторінці управління у фейсбуці.

«Управлінням освіти і науки за підтримки Ірпінської міської ради придбано сучасне інноваційне мультимедійне обладнання. Для 39 класів створено інтерактивний простір для навчання та розвитку. Надсучасними мультимедійними комплексами забезпечено 21 клас початкової ланки, 3 кабінети біології, 2 кабінети хімії, 4 кабінети філології, 3 кабінети фізики, 2 кабінети інформатики, 2 кабінети математики, кабінет географії та кабінет образотворчого мистецтва», – йдеться в повідомленні.

«Мультимедійний інтерактивний комплекс, який складається з інтерактивної дошки «ActivBoard 10 Touch», проєктора та потужного комп’ютера, надає вчителям широкий спектр інструментів для підтримки щоденного процесу навчання. «ActivBoard Touch» сумісна з операційними системами «Windows», «Mac OS», «Linux», розрахована на підтримку декількох користувачів з 10 одночасними дотиками та 2 стилусами, поєднує в собі функції мультитач та рукописного введення, має антивандальну поверхню з антибліковим шаром, адаптована для спільної роботи з просторовими даними, текстами, таблицями, відео, зображеннями і графічними об’єктами, в тому числі 3D. Для створення та проведення інтерактивних уроків використовується програмне забезпечення «Promethean ActivInspire»», – розповіли в управлінні освіти і науки.

Нагадаємо, минулого тижня кабінет інформатики Ірпінського ліцею інноваційних технологій укомлектували новими сучасними комп’ютерами


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300