Для ірпінських дітлахів організували «Табір на день» (відео)

Так весело і людно в ірпінському парку «Центральний» не було вже давно. Здається, кожен його куточок заполонили нестримний сміх дітей та радісні усмішки їхніх батьків. Із квестами, майстер-класами і частуваннями тут влаштували соціально-розважальний проєкт «Табір на день».

Ольга, мешканка Ірпеня:

«Насамперед дуже тішить те, що в такий час організовують таке дійство. Думаю, діткам не вистачало таких заходів».

Батути, веселі старти і лаунж-зони – кожен міг обрати розвагу до душі від організаторів проєкту. Серед них – футбольний клуб «Локомотив». Тут маленьких чемпіонів вчили вправлятися з м’ячем через захоплюючі естафети.

Сергій, тренер футбольного клубу «Локомотив»:

«Щоб у них було їх звичайне дитинство, щоб вони насолоджувалися життям, займалися спортом і в майбутньому прославляли нашу країну».

«Табір на день» не обмежився самими веселощами. Організатори підготували для дітей цікаві лекції про поводження із вибухонебезпечними предметами. Працівники Муніципальної варти Ірпеня не лише розповідали про розмінування територій, а й давали можливість дітям імпровізовано побути рятувальниками. 

Яків, начальник служби розмінування при КП «Муніципальна варта»:

«Кожен день є небезпечні знахідки. Це можуть бути міни, гранати, розтяжки, неспрацьовані ручні гранатомети. Тому потрібно про це говорити, потрібно роздавати людям номер, за яким вони можуть звернутися, і ми приїдемо і знешкодимо це».

Аліна, мешканка Ірпеня:

«Враховуючи, що ми живемо у війну і те, що тут була окупація, то дійсно це дуже важливо».

«Табір на день» організував автор та актор студії «Квартал 95» Олександр Пікалов.

Олександр Пікалов, актор студії «Квартал 95»:

«Я дав клич і всі друзі, які були, які мають якийсь хист, які мають бажання і я сказав – все, починаємо працювати з дітьми!».

Денис Антонюк, голова Благодійного фонду Олександра Пікалова:

«Ми запропонували це Ірпінській міській раді. Вони з радістю підтримали цю ініціативу і ми разом з ними організували такий захід. І ми сподіваємося, що в Ірпені це не останній буде захід. Ми зі свого боку запропонуємо ще інші програми, які реалізовує фонд і, я думаю, цей захід стане початком подальшої плідної співпраці».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300