Для ірпінських ліцеїстів провели майстер-клас на тему бізнесу (відео)

Що таке свіжа ідея? Як створити бізнес, який будуть купувати? Що означає вислів «Спілкуйся зі своїм споживачем, як із другом на кухні»? Про це та інше говорили учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій з молодим бізнесменом, партнером відомих компаній, засновником проєкту «Суперлюди» Владиславом Ноздрачевим.

Владислав Ноздрачев, засновник проєкту «Суперлюди», представник Інноваційного парку «Unit.City»:
«Як із друзями на кухні – так і в людях (сміється). Відповідаючи на якісь зрозумілі для мене питання, я по-новому намагаюся їх пояснити дітям. Деякі з них уже заробляють якісь гроші в інтернеті, якісь бізнеси роблять, стартапи. Дуже круто! І це для мене відповідь на питання, що відбувається з молоддю, і як я з цим щось можу зробити для себе».

Під час майстер-класу діти наввипередки ставили питання. Майбутніх бізнесменів переважно цікавив заробіток в інтернеті: як запустити власну лінійку в популярних соцмережах, що для цього потрібно та які прибутки це буде приносити. У дружній атмосфері Владислав Ноздрачев залюбки пояснював усі «за» і «проти» ведення такого бізнесу.

Валерія Іванова, учениця ІЛІТ:
«По-перше, хочу сказати дуже велике дякую! Я дуже рада, що до нашого ліцею приїжджають такі люди, і дійсно ми можемо вчитися навичкам ХХІ століття в реальному часі, просто в школі. У майбутньому я також планую створити свій власний бізнес, і для цього мені потрібні базові навички, а також уміння і взагалі розуміння, що це таке і з чого потрібно починати».

Марія Гостін, заступниця директора ІЛІТ:
«Я думаю, що це з практичної точки зору для дітей будуть неймовірні знання, практичні знання, що їм робити в майбутньому, деяким – що вже робити зараз. Це підприємництво, стартапи, ІТ-технології – все це поєднує в собі одна людина. Тому для нас це величезний шанс, і ми дуже пишаємося тим, що такі люди сьогодні в нас у гостях».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300