Для участі у велоперегонах «GRVL200 – Ірпінь 2021» зареєструвалося 100 спортсменів

20200527 Garmin Gravelbike

Для участі у велоперегонах «GRVL200 – Ірпінь 2021», які стартують на ірпінській набережній 15 травня, вже зареєструвалося 100 спортсменів – максимальна кількість. Таким чином, реєстрація учасників закінчилася на два дні раніше, ніж передбачалося. Про це редакції ITV розповіли організатори змагань. Вони також повідомили, що гонка розпочнеться на дві години раніше – о 10:00, а дистанція збільшується приблизно на 20 км.

Завдяки перенесенню старту велосипедисти більше часу їхатимуть у світлу частину доби та зможуть довше насолоджуватися краєвидами Приірпіння й Київщини. Крім того, збільшуються шанси найшвидших учасників фінішувати ще в суботу (15 травня) ввечері. Після цього на набережній відбудеться нагородження переможців.

Організатори марафону – відомі українські велосипедисти-блогери Йохан і Устим – особисто протестували маршрут і додали до нього ділянку грунтової дороги, яка проходить полями. Загалом учасники перегонів проїдуть близько 220 кілометрів кільцевим маршрутом – лісовими, польовими й асфальтованими дорогами. На подолання всієї дистанції вони матимуть не більше 24 годин. На половині маршруту передбачений чекпойнт (контрольна точка), де кожен спортсмен повинен отримати відмітку в паспорті учасника та матиме змогу перекусити й поповнити запас води.

Після старту учасників заїзду на жителів і гостей міста чекатиме розважально-спортивна програма, під час якої дорослі й діти на велосипедах і самокатах зможуть позмагатися у швидкості й спритності. У кінці дня планується запальна веловечірка з дискотекою. Нагадаємо, на місці старту буде розташована кемпінг-зона, працюватиме виставка гревел-велосипедів і велоаксесуарів, фудкорт, спорт-бар тощо. 

Як повідомлялося, спортсмени змагатимуться у двох категоріях: «gravel bike» (велосипеди типу циклокрос, гревел, турінг, МТБ дроп бар, монстеркрос із кермом «баран» або «dropbar») і «bicycle» (велосипеди будь-яких типів). У кожній категорії буде шість призових місць – по три для жінок і чоловіків.

Генеральним спонсором спортивного свята виступило товариство «Відважних».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

18 Mar 18:14

Детальніше
Історичний день: Київщина та штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю

18 Mar 13:57

Детальніше
Спортсмени з Ірпеня вибороли 3 місце на Чемпіонаті Києва з кікбоксингу

18 Mar 09:54

Детальніше
Ситуація є найбільш оптимальною: скільки потрібно часу, щоб дістатися з Ірпеня до Києва

17 Mar 15:32

Детальніше
Українська міфологія крутіша за Marvel: у Києві презентували фентезі за мотивами українських міфів «Кий і морозна орда»

17 Mar 13:51

Детальніше
В Ірпені показали документальну виставу про права жінок і гендерну рівність (відео)

17 Mar 13:41

Детальніше
Перший весняний концерт просто неба: DOROFEEVA зіграє сольник в Osocor Residence 

17 Mar 13:33

Детальніше
єВідновлення: Кабмін збільшив коефіцієнт вартості житла в Ірпені

15 Mar 21:06

Детальніше
Всі новини