Дмитро Шкрібляк, який відновив знищене виробництво в Ірпені, став переможцем премії «Підприємець року 2023»

Photo 2023 03 08 15 38 30

Українець Дмитро Шкрібляк став переможцем премії «Підприємець року 2023» від платформи Payoneer, а його компанію «Wood and Hearts», яка має виробництво в Ірпені, назвали бізнес-проривом року.

Компанія «Wood and Hearts» виготовляє дерев’яні меблі для дітей, виготовлені за методикою Монтессорі. Під час бойових дій у Приірпінні її виробництво в Ірпені було знищено.

Після деокупації Київщини, власник почав відновлювати своє підприємство і завдяки робочому капіталу від платформи «Payoneer» йому вдалося не тільки відновити виробництво в Ірпені, але й створити нові потужності на заході України.

«У листопаді 2022 року ми змогли повернутися до довоєнних обсягів, а в грудні змогли збільшити обсяги ще на п’ятдесят відсотків»,— зазначають в компанії.

Премію «Підприємець року» вже всьоме організовує платіжна платформа «Payoneer». Цьогоріч у ній взяли участь понад 9 тисяч підприємців із 150 країн світу, а переможцями в різних секціях стали семеро підприємців з України, Сербії, Індії, Китаю, Латинської Америки та США.

«Нас у Payoneer ніщо так не надихає, як наші клієнти. Їхні історії успіху є свідченням рішучості, яку вони доклали для досягнення своїх цілей. Ми пишаємося їхніми досягненнями та вважаємо за честь відіграти невелику роль у їхньому підприємницькому шляху»,— зауважили у Payoneer.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300