До благодійного проєкту «Бачити прекрасне» в ірпінській «Hurgri Art School» долучилося вже понад 130 дітей і дорослих

Photoeditorsdk Export

За два місяці роботи благодійного проєкту «Бачити прекрасне», який реалізовується в ірпінській художній школі «Hurgri Art School», до нього долучилося вже понад 130 дітей і дорослих, та подано ще 37 заявок. Про це повідомила ініціаторка проєкту й засновниця школи Євгенія Харґрі.

Вона нагадала, що головна мета проєкту, створеного для дітей із Приірпіння та їхніх мам – «відновлення емоційної рівноваги за допомогою малювання, арттерапії».

У вівторок, 13 вересня, о 15:00 у рамках проєкту «Бачити прекрасне» відбудеться чергова артзустріч. Для участі в ній потрібно зареєструватися.

«Участь безкоштовна. У заявці матусі можуть реєструвати усіх своїх діток віком від трьох рочків і малювати разом у атмосфері творчості та доброзичливості. Художня школа забезпечує усіма необхідними матеріалами. Важливо зареєструватися і очікувати на зворотній зв’язок-запрошення. Долучайтесь і поширюйте інформацію про проєкт, щоб більше діток і матусь змогли вивільнити свої емоції, насолодитися творчістю, отримати заряд позитиву», – зазначила Євгенія Харґрі.

Місце творчої зустрічі: м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 1-А, 4-й поверх, «Hurgri Art School».

Проєкт втілюється завдяки доброчинним внескам небайдужих людей. Підтримати ініціативу можна, перерахувавши кошти на карту «Приватбанку» 5457082226392764 (отримувач Харковина Є. Г.).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  актуальні новини Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300