Добробатівці облаштовують накриття над вхідною частиною Центрального будинку культури Ірпеня

Photoeditorsdk Export (3)

Учасники волонтерського проєкту «Добробат» починають облаштовувати тимчасове накриття над вхідною частиною ірпінського Центрального будинку культури. Про це повідомила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

«Розпочинаємо цей тиждень знову з гарних новин. Сьогодні «Добробат» приступає до облаштування тимчасового накриття над вхідною частиною Центрального будинку культури міста Ірпінь. Важливо для нас виконати ці роботи до морозів, щоб зберегти цю частину приміщення для реставрації», – написала Антонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона зауважила, що «в цій справі знову підставили плече комунальники та благодійники». «КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» надало нам стропила та рейку. КП «Ірпіньводоканал» допоміг з транспортом. [Підприємець] Сергій Пружанський роздобув для нас тенти. Ми докупили решту необхідного. [Радник міського голови] Андрій Літвинов весь час був на координації цього питання. І навіть погода нам допомогла», – розповіла очільниця відділу культури.

Вона зазначила, що добробатівці обіцяють провести роботи за декілька днів.

«Будемо сподіватися, що погода і далі не підведе, а люди у нас і так найкращі. Дякую усім, хто допомагає. Щиро вдячна [міському голові] Олександру Маркушину та [першому заступнику мера] Андрію Кравчуку за надійну команду», – додала Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, учасники «Добробату» відремонтували в Ірпені ще одну пошкоджену обстрілами покрівлю приватного будинку.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300