Друга частина ірпінської набережної відкриється велопробігом

Photoeditorsdk Export 2019 11 06t155120.717

З нагоди відкриття другої частини ірпінської набережної у суботу, 9 листопада, відбудеться велопробіг, у якому зможуть узяти участь усі охочі. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк.

«В Ірпені склалася гарна традиція – щоосені відкривати нові великі інфраструктурні об’єкти. Запрошую всіх ірпінців і мешканців столичного регіону на велопробіг із нагоди відкриття нової набережної», – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами Володимира Карплюка, друга частина набережної – це велика «спортивно-розважальна зона довжиною 2,5 км з пішохідними, вело- та ролер-доріжками, з дизайнерськими ліхтарями, лавками, скульптурами, комплексами для пікніків».

«Під час її будівництва розчищено 2,5 км берегової лінії, висаджено понад півтисячі дерев, прокладено 10 км труб для поливу. Багато роботи вже виконано, великий обсяг робіт ще попереду. Навесні тут з’являться нові спортивні та дитячі майданчики, місця для рибалки та відпочинку», – розповів голова Інвестради.

Він додав, що «прихильникам здорового способу життя не треба чекати наступного року». «Набережна вже радує шанувальників оздоровчої ходьби, бігу і, звичайно, велосипедистів. Тож готуйте своїх двоколісних коней – і до зустрічі на старті у суботу, об 11.00, на новій парковці біля залізничного мосту за адресою: Ірпінь, вул. Підгірна», – зазначив Володимир Карплюк.

Приєднатися до велопробігу на честь відкриття нової набережної закликав ірпінців та гостей міста і перший заступник міського голови Олександр Маркушин. Тим, хто має бажання долучитися до велопробігу, але не має велосипеда, він запропонував звернутися до координатора заходу за телефоном +380 (50) 7026940 (Анжеліка).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300