Реклама

«Друга Ріка» продасть з аукціону розмальовану гільзу в рамках збору ірпінців на дрон для військових

«Друга Ріка» продасть з аукціону розмальовану гільзу в рамках збору ірпінців на дрон для військових

На концерті гурту «Друга Ріка» продадуть з аукціону розмальовану гільзу. Продаж цього лоту відбудеться у рамках збору, який проводять ірпінці на придбання дрону Mavic 3 для українських військовослужбовців. Про це повідомляють ініціаторки збору голова Студпарламенту Державного податкового університету Олександра Ільніцька та проєктна менеджерка з комунікацій Irpin Reconstruction Summit Аліна Савенок.

Гільзу ініціаторкам збору передали знайомі військовослужбовці. Розмалювала її художниця, яка створила Літературний мурал в Ірпені, Катерина Ведмідь. На ній вона зобразила українського захисника в повній амуніції та з крилами за спиною, а також нанесла текст гімну ОУН-УПА.

«Нехай цей символ надихне нас бути міцними та незламними, допомагаючи один одному подолати випробування і стати прикладом сили для інших», — зазначають ініціаторки збору.

Аукціон відбудеться на концерті гурту «Друга Ріка», що пройде у Львові 12 серпня. Розмальовану гільзу отримає той, хто запропонує за неї найбільшу суму.

«Запрошуємо вас стати частиною цієї надзвичайної події та зануритися в дивовижну атмосферу української музики, яка не лише надихає, але й підтримує!», — додають Олександра Ільніцька та Аліна Савенок.

Виручені кошти за гільзу підуть на придбання квадрокоптера для 20 окремого батальйону спеціального призначення 1 штурмового взводу 3 роти, які виконують бойові завдання на Донецькому напрямку. Для придбання дрону потрібно зібрати 55 тисяч гривень. Менш як за місяць ірпінцям вдалося зібрати вже понад 41 тисячу гривень.

Долучитися до збору можна прямо зараз, перерахувавши кошти на рахунки:

Карта MonoBank: 5375 4112 0690 0743

Карта ПриватБанк: 5457 0822 9762 2081

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!