Двійникам Карплюка пропонують 20 тис доларів за участь у виборах

ВА 1

Лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк повідомив про перші провокації на 95-му окрузі. За словами політика, опоненти шукають його повних двійників — із прізвищем, ім’ям, по-батькові та, з метою розпорошення голосів, пропонують їм реєструватися кандидатами в народні депутати за винагороду у 20 тис доларів.

У відповідь Карплюк радить своїм опонентам швидше реєструватися в ЦВК, а гроші, які спрямовуються на брундні технології, передати на благодійну допомогу дітям.

«Перші брудні технології на 95 окрузі. Мої потенційні опоненти вже готуються до введення в оману виборців. Після отримання результатів соціологічних досліджень, згідно яких у мене найбільший рейтинг серед усіх потенційних кандидатів, вони почали шукати кількох моїх повних двійників. За згоду балотуватися по 95 округу, вони пропонують “Карплюкам Володимирам Андрійовичам” по 20000 доларів США. Законодавчо це не заборонено, але частину голосів ці двійники можуть відтягнути. Тому, у разі використання цієї брудної технології ми плануємо провести масштабну інформаційну кампанію, щоб повідомити виборцям мій номер у виборчому бюлетені. Станом на сьогодні я є єдиним кандидатом, зареєстрованим по 95 виборчому округу. Раджу моїм опонентам не відсиджуватися в окопах провокаційних війн, а нарешті офіційно зареєструватися в ЦВК. А кошти, спрямовані на пошуки ще одного “Карплюка” рекомендую їм передати до фонду “Таблеточки” – дітям потрібні ваші гроші на лікування, навіть, якщо ці гроші вкрадені вами з районного бюджету», — написав Карплюк на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, в кінці травня ЦВК зареєструвала лідера «Нових облич» Володимира Карплюка першим кандидатом в народні депутати України по 95-му виборчому округу, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Нещодавно Володимир Карплюк заявив про те, що його передвиборча кампанія ґрунтується на реальних справах, а не на передвиборчих обіцянках.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300