Директор ірпінського ліцею провів майстер-клас із альпінізму для «Муніципальної варти» (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 07 06t120527.656

Співробітники ірпінської «Муніципальної варти» пройшли майстер-клас із тактичного альпінізму. Його провів директор Ірпінського ліцею №3, інструктор зі спортивного й екстремального туризму та висотної підготовки Станіслав Федоров. Про це повідомляється на сторінці «Мунварти» в соцмережі.

«В ірпінській «Муніципальній варті» триває цикл занять з дій при евакуації постраждалих. Під час чергового модуля Станіслав Федоров, директор Ірпінського ліцею №3, провів для співробітників «Муніципальної варти» майстер-клас із тактичного альпінізму. Завдяки тренінгу працівники наочно дізналися багато нового щодо техніки використання мотузки під час спуску. Дякуємо Станіславу Федорову за витрачений час і зусилля, за допомогу в підготовці професійного особового складу! Ваші поради та досвід були дуже корисними!» — йдеться в повідомленні.

«Поділився трохи знаннями з «Мунвартою»))). Ознайомив працівників «Мунварти» з екстреним способом евакуації в разі неможливості скористатися звичайним шляхом. Наступного разу покажу способи евакуації потерпілих. Було клас, далі буде ще цікавіше! Долучайтесь!» — зазначив, у свою чергу, Станіслав Федоров.

Як повідомлялося, минулого тижня співробітники ірпінської «Муніципальної варти» розпочали новий цикл тренувань із евакуації потерпілих у надзвичайних ситуаціях. Під час першого навчально-тренувального модуля проводилось відпрацювання навичок роботи з альпіністським спорядженням і техніки спуску мотузкою.

Нагадаємо, Станіслав Федоров є майстром спорту міжнародного класу з хортингу та президентом Української федерації хортингу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300