Ектор Хіменес-Браво пройшов військову підготовку

Photoeditorsdk Export 2022 05 26t174750.508

Знаменитий шеф-кухар, суддя популярного телешоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який живе в Ірпені, пройшов курс військової підготовки під керівництвом українських і американських інструкторів. Про це повідомляється на сторінці «МастерШеф» у фейсбуці.

Телеведучий вчився розбирати й збирати автомат, застосовувати зброю, надавати першу медичну допомогу, здобував навички ведення бойових дій у різних умовах, а також відпрацьовував усі отримані знання на практиці.

«Війна в країні змусила нагадати, що треба бути готовим до всього за будь-яких обставин. Саме тому я остаточно вирішив, що час навчитися бути зі зброєю на «ти». Тренувався з найкращими українськими та американськими інструкторами. Потрібно бути готовим робити усе, щоб наша країна перемогла», — зазначив Хіменес-Браво.

На сторінці реаліті-шоу також розповідається, що зараз шеф-кухар активно допомагає українським біженцям у Польщі та готує благодійні вечері для збору коштів на підтримку України. Його ресторани щодня відправляють понад 3000 порцій для військовослужбовців ЗСУ, бійців тероборони, лікарень та людей, які потребують допомоги. 

Нагадаємо, з початку квітня Хіменес-Браво зі своєю командою готував їжу для жителів Ірпеня, Бучі та Бородянки


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300