Фахівці проведуть додаткове інструментальне дослідження пошкодженого таунхаусу у Стоянці, – Маркушин

313430938 563679489090462 4573980865044470168 N

Фахівці проведуть додаткове інструментальне дослідження пошкодженого таунхаусу на вулиці Вишневій в ірпінському мікрорайоні Стоянка для ухвалення остаточного рішення про можливість його відбудови чи необхідність демонтажу. Про це за результатами зустрічі з мешканцями таунхаусу повідомив на своїй сторінці у фесбуці міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

«Після попереднього обстеження експерти віднесли цей будинок до 4-ї категорії руйнувань. Це означає, що таунхаус підлягає демонтажу. Однак, порадившись із мешканцями, ми прийняли рішення, що варто зробити додаткове інструментальне дослідження і далі вже на його основі приймати остаточне рішення. Якщо інструментальне дослідження підтвердить, що будинок підлягає реконструкції, ми перенесемо його до переліку будівель іншої категорії та допоможемо людям відновити своє житло», – написав мер.

Він зауважив, що міська влада намагається «до кожного такого випадку підходити індивідуально, адже це не просто зруйновані цегла і бетон, це чиїсь щасливі спогади, мрії, надії і сподівання».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — актуальні новини Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300