Фітнес-студія «Move Up» провела в Ірпені майстер-клас із зумби (відео)

Яскраві емоції, потужна енергетика і нестримний драйв. Усе це про зумбу. Цими вихідними фітнес-студія «Move Up» знайомила ірпінців із цим різновидом танцювального фітнесу. У парку Незнайка відбувся відкритий майстер-клас для всіх охочих. Окрім професійного інструктора, своїм досвідом і настроєм  із початківцями ділились постійні відвідувачки студії.

Ірина, відвідувачка фітнес-студії «Move Up»:

«Зумба – це любов, це про людей, це про енергію, це про драйв і це про настрій. Я приходжу і на годину забуваю про те, що я мама, про те, що відбувається навколо. Тільки ти, твій настрій і нехай весь світ почекає!».

Анна, відвідувачка фітнес-студії «Move Up»:

«Це радість, це в певному розумінні якісь ліки, терапія, допомагає дуже. Коли якийсь поганий настрій, виходиш, потанцював  і повний щастя, всі проблеми відходять»

Фітнес-програма зумба була заснована колумбійським хореографом Бето Пересом у 2001-му. В її основі – латиноамериканські танці та кардіотренування. Саме тому зумба – це не тільки про емоції та хороший настрій, каже інструкторка із багаторічним досвідом Ірина. В першу чергу – це здоров’я і хороший фізичний стан. 

Ірина Шепель, зумба-інструкторка:

«Це кардіотренування, це зміцнення всієї серцево-судинної системи, це робота мозку і звичайно схуднення. Зумбою можуть займатися всі без винятку, навіть, наприклад, вагітні, або люди у віці. Є спеціальні для них такі «лайтові» вправи, де вони можуть не так сильно брати навантаження».

Заняття із зумби у фітнес-студії «Move Up» з’явилися нещодавно, але вже зараз попит на них такий, що адміністрація відкриває додаткові групи. Дуже популярні також пілатес та оздоровчі заняття для спини.

Ангеліна Кривовязова, співвласниця фітнес-студії «Move Up»:

 «Великий попит у нас не тільки на зумбу, у нас також великий попит на заняття «Здорова спина» для дорослих, «Здорові стопи та спина» для дітей, тому що, дійсно, зараз в 21 столітті — вік технологій — це велика проблема, всі приходять з болями у попереку від сидячої роботи, і ми допомагаємо клієнтам. Вже через місяць тренувань вони відчувають легкість, у них не болить спина».

За словами співзасновниці студії, фітнес-тренерки Ангеліни, у «Move Up» працюють тільки за індивідуальним підходом до кожного клієнта.

Ангеліна Кривовязова, співзасновниця фітнес-студії «Move Up»:

« У нас є анкети, вони заповнюють дані про стан здоровя і вже по цій анкеті тренер знає, яке саме навантаження треба давати клієнту. Навіть  якщо це групові тренування, все-одно тренер знає проблеми клієнтів і працює саме із запитами клієнтів»

Якщо ви теж хочете оздоровитися чи наповнитися енергією завдяки зумбі, приєднуйтеся. Фітнес-студія «Move Up» працює в Ірпені на вулиці Центральній, 19. Більше інформації шукайте на сторінці студії в інстаграмі.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбувся день відкритих дверей (відео)

Сьогодні, 16:25

Детальніше
Ірпінців запрошують до обговорення інвентаризації зелених насаджень 

Сьогодні, 15:35

Детальніше
У молодіжному просторі «Ko_Laba» в Ірпені завершили ремонт

Сьогодні, 14:40

Детальніше
Товариство “ВІДВАЖНИХ” представило новий сайт компанії

Сьогодні, 11:42

Детальніше
Ірпінська команда СТК «Сона» перемогла в першому етапі Кубку України з мотокросу

Сьогодні, 10:36

Детальніше
3 роки в'язниці: в Ірпені винесли вирок чоловіку, який ухилявся від військової служби

Сьогодні, 10:24

Детальніше
В Ірпені завершили перший етап капітального ремонту поліклініки, який профінансувала компанія «SOCAR»

Сьогодні, 10:11

Детальніше
На чемпіонаті м. Києва зі спортивного орієнтування спортсмени клубу «Kyiv region O-team» вибороли понад 50 нагород

Сьогодні, 10:00

Детальніше
Всі новини
300x300