ФК «Сокіл» із Михайлівки-Рубежівки змагається в 1/8 фіналу інтернет-проєкту «Найпопулярніша команда Київщини»

Photoeditorsdk Export 2021 11 29t130140.150

Футбольний клуб «Сокіл» із Михайлівки-Рубежівки продовжує боротьбу за перемогу в історичному інтернет-проєкті «Найпопулярніша команда Київщини». В 1/8 фіналу «Сокіл» змагається з професійним клубом «Діназ» (Вишгород).

Проєкт, у якому представлені як діючі клуби регіону, так і відомі команди минулого, організувало інтернет-видання «Київщина футбольна». Його мета – з’ясувати рівень народної любові до футбольних дружин області всіх часів.

«»Діназ» із Вишгорода, зібравши щедрий урожай нагород у футболі аматорів і набувши статусу професійного колективу, змагається з авторитетним кубковим бійцем — «Соколом» із Михайлівки-Рубежівки. Вишгородський клуб у попередньому стиковому раунді (в 1/16 фіналу – ред.) вибив з історичного проєкту «Будівельник» із Прип’яті, а сільська пристолична команда взяла гору над амбітним «Партизаном» із Кодри», – зазначається на сайті.

Нагадаємо, відбір претендентів на участь у фінальній частині проєкту проходив упродовж 2021 року в районах Київщини. У результаті рейтингового голосування в 1/16 вийшли 30 команд. Ірпінську громаду, крім «Сокола», представляла також команда «Динамо» (Ірпінь), яка існувала в 1983–1988 роках, була переможницею аматорського чемпіонату України 1983 року та виступала в другій лізі СРСР. В 1/16 вона поступилася своїй правонаступниці – команді «Динамо» з Білої Церкви (1988—1992 рр.).   

Узяти участь в інтернет-голосуванні можна до 1 грудня. «Підтримайте «Сокіл» у черговому раунді голосування за звання найпопулярнішої команди Київської області. Нам важливий кожен голос!» – наголошується на фейсбук-сторінці клубу.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня «Сокіл» став срібним призером Суперліги Києво-Святошинського регіону, а 7 листопада посів друге місце в турнірі за регіональний Кубок.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300