Фонд «Карітас України» допоможе малозабезпеченим і літнім ірпінцям відремонтувати пошкоджені помешкання

Photoeditorsdk Export

Представники фонду «Карітас України» проводять у приміщенні Ірпінської міської бібліотеки реєстрацію малозабезпечених мешканців громади та людей похилого віку, чиї домівки зазнали невеликих ушкоджень під час бойових дій. Фонд надасть допомогу у відновленні таких помешкань. Про це повідомив у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Якщо такі оселі загалом цілі, придатні для проживання і потребують легкого ремонту, а їхні власники підпадають під визначену «Карітасом» категорію малозабезпечених, Фонд допоможе у відновленні житла. Попередні списки мешканців громади, які підпадають під програму, складені Управлінням праці та соціального захисту населення ІМР. Якщо ж Ви вважаєте, що теж можете претендувати на допомогу Фонду, але Вам не телефонували, зверніться до Управління праці та соцзахисту населення за номером (095)6228212», – зазначив мер.

Від імені громади він висловив подяку фонду «Карітас», а також Агентству США з міжнародного розвитку (USAID), за підтримки якого реалізується ця програма.

«Будь-яка допомога, що надходить нашій громаді сьогодні, є для нас надважливою. А тим паче, якщо вона стосується відновлення пошкодженого житла ірпінців. Продовжуємо працювати, стукаємо у всі двері і не зупиняємося у пошуках можливостей для відбудови Ірпеня!» – наголосив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300