Фонд «Швидка допомога Україні» покриє заборгованість студентів ДПУ, які постраждали від війни

345143213 720941499768380 2315674557607681042 N

Німецький фонд «Швидка допомога Україні» та громада німецького міста Нойса покриють заборгованості за навчання студентів Державного податкового університету в Ірпені, сім’ї яких зазнали великих втрат через війну. Про це інформує Державний податковий університет.

Як зазначають у ДПУ, студент може отримати допомогу від фонду у трьох форматах — одноразово, протягом року та до закінчення терміну навчання.

Про це домовився в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський з представниками фонду Маркусом Ліусмінном, Юттою Штусген, Денісом Рімпе, Анке Штраетер, з керівником адміністрації міста Нойсом Гінсом Юргеном та Генеральним консулом України в Дюсельдорфі Ариною Шум. Зустріч відбулася під час робочого візиту Дмитра Серебрянського до Німеччини.

«Наприкінці зустрічі очільник вишу подякував німецьким колегам за підтримку, співпрацю та готовність надати допомогу українським студентам у складні часи», — зазначають у ДПУ.

Нагадаємо, сьогодні, 5 травня, в Державному податковому університеті в Ірпені пройде зустріч студентів та представників Міністерства молоді і спорту України, Київської обласної державної адміністрації  та міжнародних експертів. Під час заходу учасники обговорять питання відбудови Ірпеня. Зустріч спільно організували «Irpin Reconstruction Summit», ДПУ та Ірпінська міська рада.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300