Реклама

Фонд відновлення Ірпеня опублікував звіт роботи за рік

Фонд відновлення Ірпеня опублікував звіт роботи за рік

Фонд відновлення Ірпеня оприлюднив річний звіт своєї роботи. Загалом за цей рік на рахунок фонду перерахували більше 29 мільйонів гривень.

«Команда Фонду відновлення Ірпеня вдячна за допомогу у відновленні міста-Героя українському бізнесу, благодійним фондам, міжнародним партнерам, кожному хто задонатив і допоміг ірпінським родинам та засобам масової інформації за інформаційну підтримку», — дякують у фонді.

За рік роботи Фонд відновлення Ірпеня передав 66 142 кг та 4 198 кв. м будівельних матеріалів мешканцям для відновлення будинків. Допомогу від Фонду отримали 52 багатоквартирних та приватних будинки, у яких проживає 1671 родина.

Також Фонд залучав міжнародних партнерів до проєктів відновлення інфраструктури Ірпеня. Зокрема, завдяки роботі Фонду португальське місто-побратим Ірпеня — Кашкайш надало понад 20 мільйонів гривень на відновлення та добудову дитсадка «Червона Калина».

Дізнатися більше про діяльність Фонду за цей рік, можна у відео:

«Закликаємо світову спільноту й надалі допомагати у відновленні міста!» — наголошують у фонді.

Ознайомитись із річним та поточними фінансовими і матеріальними звітами організації можна ТУТ.

Нагадаємо, офіційне відкриття Фонду відновлення Ірпеня відбулося 9 серпня 2022 року. Заснували Фонд відновлення Ірпеня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк та народний депутат України Сергій Тарута.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!