Фонд відновлення Ірпеня передав ірпінській «первинці» авто швидкої допомоги

Photo 2023 05 04 11 18 48.00 00 02 16.still001

Автопарк Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги поповнився новим автомобілем. Фонд відновлення Ірпеня передав медикам «первинки» карету швидкої допомоги.

Ключі від автомобіля директору ІЦПМСД Андрію Левківському передав співзасновник Фонду відновлення Ірпеня та голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк.

«Міжнародні партнери звертають на нас увагу, багато хто у світі знає нашу проблематику, і тому багато хто нам допомагає. Передають нам і медикаменти, і техніку. Ми за це їм дуже вдячні! І ми будемо робити так, щоб все те, що нам передають, створювало комфорт містянам у щоденному якісному медичному обслуговуванні», — зазначив Володимир Карплюк.

Машину із польського міста Кельце в Ірпінь доставив заступник директора ІЦПМСД Антон Головенко. За словами керівництва Центру первинної медико-санітарної допомоги, зараз ця машина дуже потрібна.

«Ми підписуємо з Національною службою здоров’я України договір про надання паліативної медичної допомоги мешканцям громади. І саме ця автівка буде слугувати для транспортування таких пацієнтів з дому до медичного закладу і назад. Тому ми дуже вдячні!», — розповів директор ІЦПМСД Андрій Левківський.

«Велике спасибі нашим польським друзям, партнерам! І, зокрема, дякую пану Адаму Смульські за проведену комунікацію!», — додав Антон Головенко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300