Реклама

Фонд відновлення Ірпеня розповів чергову історію ірпінської родини, оселю якої було зруйновано

Фонд відновлення Ірпеня розповів чергову історію ірпінської родини, оселю якої було зруйновано

Будинок на вулиці Вериківського, 41 родина Вовк придбала у травні 2021 року. Тут проживали Ніна Григорівна, її дочка Людмила та дві онуки — Варвара та Іванна. Їхній будинок зруйнували російські снаряди. Історію родини та їхньої оселі опублікували у Фонді відновлення Ірпеня.

«Це був будинок моєї мрії. Територія дозволяє займатися присадибною ділянкою. Це було моє бажання мати сад і відповідно ми мріяли про те, щоб уже до кінця життя я тут жила щасливо», — розповідає про свою оселю Ніна Григорівна.

Перед початком повномасштабного вторгнення родина Вовк зробила капітальний ремонт, добудувала терасу до свого будинку. Але вже після 24 лютого сім’я була вимушена залишити свою оселю та евакуювалася з Ірпеня спочатку на Захід України, а згодом — в Іспанію.

«І тут в один прекрасний день сусід в інстаграмі виставляє: горить його будинок, а мій уже згорів шість годин тому», — розповідає Ніна Григорівна про те, як дізналася, що її будинок знищено.

Наразі Ніна Григорівна вже повернулася до Ірпеня, щоб почати відбудову будинку. Але самостійно впоратися з цим родина не може.

«Допомогти родині в цьому можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою “Родині Вовк”», — зазначив співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Зробити переказ можна ТУТ.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків в місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Каліт.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!