Реклама

Фонд відновлення Ірпеня розповів історію родини Ачкасових, будинок яких знищив російський снаряд

Фонд відновлення Ірпеня розповів історію родини Ачкасових, будинок яких знищив російський снаряд

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеоісторію родини Ачкасових та їхнього знищеного будинку на вулиці Вишневій, 1/7 б в Ірпені. До повномасштабного вторгнення тут проживали Андрій Ачкасов разом із дружиною Тетяною та шестирічним сином Назаром.

«Стільки було душі і сили вкладено… Нас можуть зрозуміти тільки такі ж люди, як ми. Коли у тебе не залишилося нічого, абсолютно нічого», — розповідає на згарищі свого будинку Андрій Ачкасов.

До будинку в Ірпені родина переїхала ще у 2018 році, коли їхньому сину був один рік.

3 березня родина Ачкасових евакуювалася з Ірпеня, а вже 6 березня у місцевих пабліках дізналися, що їхня оселя не вціліла. Через детонацію ворожих снарядів, будинок повністю згорів.

«Родина потребує допомоги у відбудові свого житла, адже самотужки не має можливості цього зробити. Допомогти родині в цьому можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою “Родині Ачкасових”», — зазначає співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Допомогти можна ТУТ.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків у місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Толкач.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!