Фонд відновлення Ірпеня запустив англомовну версію свого сайту

Photo 2022 10 11 12 07 26

Громадська організація «Фонд відновлення Ірпеня» створила й запустила англомовну версію свого сайту. Про це редакції ITV повідомила команда ГО. 

На сайті розміщені дані про руйнування міста внаслідок російської агресії, презентації пошкоджених об’єктів житлової й соціальної інфраструктури та кошториси їхньої відбудови, новини, інформація для охочих допомогти фінансово, стати волонтером, надати будівельні матеріали чи гуманітарну допомогу тощо. Передбачений зручний механізм адресного спрямування донатів на відновлення житлових будинків і соціальних об’єктів.

Нагадаємо, презентація Фонду та його сайту відбулася 9 серпня у зруйнованому окупантами Центральному будинку культури Ірпеня.

Фонд був створений із метою залучити фінансові, матеріально-технічні й організаційні ресурси для відбудови інфраструктури міста. Його співзасновниками виступили міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк і народний депутат України Сергій Тарута.

Як повідомлялося, сьогодні Фонд відновлення Ірпеня представив нову відеорозповідь із серії коротких фільмів про зруйновані рашистами приватні будинки ірпінців. Цього разу йдеться про оселю родини Новицьких на вул. Українській, 38/3.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300