«Фундація добрих справ» виграла грант для жителів модульного містечка в Ірпені

Photo 2023 03 06 15 47 27

Благодійна організація «Фундація добрих справ» допомогла зробити перебування людей у модульному містечку «Дубки» ще комфортнішим. Завдяки виграному гранту, у тимчасовому житлі ірпінців з’явилися п’ять додаткових пральних машин та два сушильні апарати.

Реалізували проєкт «Облаштування пральної кімнати в модульному містечку в м. Ірпінь» за грантові кошти ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ».

«Ми хотіли хоча б трішки допомогти і покращити побут людям, які і так настраждалися вдосталь. Адже в модульному містечку проживають сім’ї, які встатили свої домівки, а також впо. Щиро дякуємо грантодавцям за довіру та участь у непрості часи для всієї країни», — прокоментувала засновниця БО «Фундація добрих справ» Надія Філімонова-Скрипка.

Слід зазначити, що також ірпінська благодійна організація «Фундація добрих справ» уже багато років співпрацює з іспанською організацією Juntos Por la Vida та є своєрідним посередником між іспанськими благодійниками та Ірпінською громадою.

Завдяки цьому з Іспанії в Ірпінь вже неодноразово доставлялася гуманітарна допомога, побутові генератори, буржуйки, а також Juntos Por la Vida нещодавно передали ірпінцям мобільний пункт обігріву.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300