Реклама

Футболісти з команди «АТО Ірпінь» урятували підлітка, який втратив свідомість на стадіоні (фото)

Футболісти з команди «АТО Ірпінь» урятували підлітка, який втратив свідомість на стадіоні (фото)

Футболісти з команди «АТО Ірпінь» надали допомогу підлітку, який втратив свідомість від теплового удару на стадіоні «Чемпіон». Це сталося сьогодні перед відкриттям сезону Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО. Про подію розповів на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.  

«Сьогодні зранку на спортмайданчику стадіону «Чемпіон» сталася надзвичайна ситуація. Чотирнадцятилітній хлопець Ілля втратив свідомість, коли займався на тренажерах. На щастя, на стадіоні в цей час тренувалися хлопці з ФК «АТО Ірпінь», а ми готувалися до відкриття Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО. Саме наші АТОвці помітили, що трапилося, і негайно побігли на допомогу. Вже за кілька хвилин прибула карета швидкої. За попереднім висновком медиків, Ілля отримав тепловий удар», — повідомив Маркушин.

За його словами, хлопець уже вдома, почувається добре.

«Щиро дякую нашим АТОвцям! Сьогодні вони врятували життя дитині!» — наголосив перший заступник мера.

«Друзі, спорт — це важливо, але в цю спекотну пору краще займатися ним з самого ранку або ввечері. Бережіть себе!» — додав Олександр Маркушин.  

Як повідомлялося, сьогодні на стадіоні «Чемпіон» команда «АТО Ірпінь» здобула перемогу в першому матчі нового сезону Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО (дивізіон «Північ»). Із рахунком 3:0 ірпінці перемогли команду «Побратими» з Броварів.

Фото Олега Гриба


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!