Гараж із двома автівками, що згорів в Ірпені, належав тіктокеру-мільйоннику. Постраждав і будинок (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 10 07t151143.391 Cut Photo.ru

Гараж площею 105 кв. метрів із двома автомобілями, який згорів в Ірпені рано-вранці 7 жовтня, належав тіктокеру-мільйоннику Романові Грицьку. Крім того, від пожежі постраждав його будинок. Про це повідомляє «Сьогодні».

«Спочатку пожежа сталася в гаражі. Згоріли два автомобілі. Пізніше полум’я перекинулося на житловий будинок. Відкрито і розслідується кримінальне провадження за статтею «пошкодження майна»», – повідомила виданню речниця поліції Київщини Ірина Прянишникова.

Сам Роман Грицько та члени його сім’ї не постраждали. Блогер підозрює, що причиною пожежі став підпал, який міг бути пов’язаний із його діяльністю: він саме готує масштабну конференцію «Tiktokultura2021», що має відбутися 13 листопада в столичному Палаці спорту.

Нагадаємо, повідомлення про загорання в приватній садибі на вул. Виговського оперативно-диспетчерська служба ДСНС отримала 7 жовтня о 04:00. Полум’я гасили 14 ірпінських, бучанських і гостомельських рятувальників, були задіяні 4 одиниці техніки. Ліквідували пожежу о 05:02.

Будинок після пожежі

                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300