ГО «Епіцентр дітям» і компанія «Епіцентр» надають велику допомогу Ірпінській громаді, – Володимир Карплюк

Photoeditorsdk Export

Громадська організація «Епіцентр дітям» та компанія «Епіцентр» під час війни надають велику допомогу мешканцям Ірпінської громади й територіальній обороні. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

«Сьогодні хочу висловити вдячність ГО «Епіцентр дітям» та компанії «Епіцентр». Від початку війни «Епіцентр» надав допомоги нашій громаді та територіальній обороні на понад 500 тис. грн. Але найголовніше – саме ГО «Епіцентр дітям» допомогла евакуюватися та знайти житло у безпечному місці більш як 160 вихованцям соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені. Група компаній «Епіцентр К» надає родинам безкоштовне харчування та товари першої необхідності, частково або повністю компенсовує вартість оренди житла. Щиро дякую за це Тарасу Герезі та Андрію Карікову від імені всієї Ірпінської громади!» – відзначив Карплюк.

Він нагадав, що соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені була відкрита у жовтні 2019 року, працювала на базі шкіл №2, 3 та 17.

«Окрім тренувань з футболу та баскетболу, учні школи мали і, я дуже сподіваюсь, матимуть і надалі можливість поглиблювати шкільне навчання, вивчати іноземні мови, відвідувати музеї, театри, кінотеатри, лекції та екскурсії. І все це безкоштовно», – зауважив голова Інвестиційної ради.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300