Голову Києво-Святошинської райради Гедульянова відправили у відставку

Вадим Гедульянов більше не голова Києво-Святошинської районної ради. Дострокове припинення його повноважень сьогодні під час чергової сесії підтримали більшість депутатів райради.

Причин для усунення Гедульянова з посади називають чимало, зокрема і нескликання ним сесій. Останнє засідання Києво-Святошинської районної ради відбувалося ще на початку червня.

Дмитро Гусятинський, заступник голови Києво-Святошинської районної ради:
«Порушення процедур призначення та проведення сесій, проведення засідань постійних та тимчасових комісій; систематичне ігнорування інтересів місцевих громад, які були відображені у зверненнях депутатів, закріплених за певними виборчими територіями, при формуванні та погодженні планів соціально-економічного розвитку та бюджету Києво-Святошинського району; відсутність дієвого контролю за використанням коштів бюджету району за напрямками «освіта» та «медицина»; призначення на керівні посади комунальних підприємств Києво-Святошинської районної ради без проведення прозорих та відкритих конкурсів».

За відставку Вадима Гедульянова проголосували 26 із 30 присутніх на сесії депутатів. Троє утримались, один бюлетень було зіпсовано. Сам Гедульянов на засідання не з’явився.

З Вадимом Гедульяновим пов’язана ціла низка корупційних скандалів у Києво-Святошинському районі. Саме за його головування у грудні 2018-го обвалився дах спортивної школи у Вишневому, замовником будівництва якої була районна рада. Тоді ж розгорівся скандал про харчування у школах району. Стало відомо про цілі корупційні схеми та відмивання мільйонів чиновниками «Київ-Святу» в той час, коли дітей у їдальнях не було чим годувати.

А напередодні президентських виборів викрили сітку агітаторів від БПП. Штаб Києво-Святошинського району очолював саме Вадим Гедульянов.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

24 Apr 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

24 Apr 10:47

Детальніше
Всі новини
300x300