Громади Боярки та ще 14-ти сіл обговорять свою стратегію розвитку до 2025 року

Boyarka Ger

18 червня відбудеться громадське обговорення Стратегії розвитку громад м. Боярка та навколишніх населених пунктів на період до 2025 року.

Про це повідомляє Боярська міська рада.

«Запрошуємо підприємців, депутатів, представників органів місцевого самоврядування та мешканців громад: м. Боярка, с. Забір’я, с. Малютянка, с. Тарасівка, с. Нове, с. Віта-Поштова, с. Юріївка, с. Бобриця, с. Жорнівка, с. Білогородка, с. Княжичі, с. Іванків, с. Гатне, с. Крюківщина, с. Святопетрівське взяти участь у громадських обговореннях Стратегії розвитку громад м. Боярка та навколишніх населених пунктів на період до 2025 року.

Підготовка Стратегії відбувалась за експертного супроводу фахівців Київського ВП Центру Розвитку Місцевого Самоврядування, що створений за підтримки програми U-LEAD з Європою, що фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею і Швецією та надає підтримку українському уряду в здійсненні важливої реформи децентралізації», — зазначено у повідомленні.

Захід відбудеться 18 червня 2019 року о 19:00 у сесійній залі виконкому Боярської міської ради за адресою: м. Боярка, вул. М. Грушевського, 39.

Пропозиції та зауваження  можна подавати до 18.06.2019 у письмовій формі на електронну пошту: [email protected].

Телефон для довідок: 063 315 39 40. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300